Vaker een nieuwe bril
Maak een afspraak

Dé leasevorm voor brillen

Brilease®  is de leasevorm voor brillen met als belangrijkste voordeel: Vaker een nieuwe bril d.m.v. gespreide betaling en een aantrekkelijke korting. U betaalt in maandelijkse termijnen, zonder rente, via een automatische incasso. Heel eenvoudig. Als extra voordeel zijn de brillen ook nog eens gratis verzekerd tegen ongelukjes als breuk en beschadiging.

Brilease 3 of Brilease 6

Wanneer u kiest voor Brilease3 sluit u met ons een overeenkomst af voor 3 jaar waarbij u elk jaar een nieuwe bril uitzoekt. Het gaat in dit geval dus om 3 brillen, elk jaar één. Wanneer u kiest voor Brilease6 sluit u een overeenkomst af voor 6 jaar, waarbij u iedere twee jaar een compleet nieuwe bril uitzoekt. Ook in dit geval gaat het dus om drie nieuwe brillen, elke twee jaar één nieuwe bril.

Comfort en gemak

Bij aflevering van uw nieuwe bril betaalt u het bedrag van de eerste maandtermijn plus administratiekosten. Onze administratiekosten zijn € 10,00 per jaar. Daarna incasseren wij automatisch het resterende bedrag in maandelijkse termijnen. En, zoals dit voor de hele overeenkomst geldt, zonder extra rente!

Gratis verzekering

Uw bril is automatisch verzekerd tegen breuk en ernstige beschadiging. Dus 100% verzekering op het volledige montuur en de glazen. Uw bril is niet verzekerd tegen diefstal, verlies en/of sterktewijzigingen van uw glazen.

Flexibiliteit

Wilt u onverhoopt uw oude bril toch houden dan ontvangt u geen inruilkorting. Uw bril in een keer voldoen behoort ook tot de mogelijkheden. Bespreek deze mogelijkheden met onze medewerkers.

Goede doel
De ‘inruil-brillen’ leveren wij af bij diverse goede doelen. Uw oude bril krijgt zo een 2e leven!