Trendy en modische bril voor iedereen

RED by VDO
Met trots presenteren wij u dé huiscollectie v.a. € 99,00

Met de RED collectie  maken wij het mogelijk dat iedereen een bril kan dragen. De RED collectie is een voordelig geprijsde monturencollectie met de kwaliteit van Van Daalen. 

Excl. glazen

Brilease v.a. 8.30 per maand

Brilease v.a. 14.54 per maand

De juiste bril voor ieder moment

De één leest een heel boek uit in het weekend, en de ander gaat lekker fietsen of sporten met vrienden. Daar hoort natuurlijk wel de juiste bril of contactlens bij. Wij adviseren jou graag voor een passend montuur voor elk moment. Naast uw bestaande (multifocale) bril is een tweede bril vaak aan te raden om uw zicht optimaal te benutten.

  • Een leesbril voor meer rust en comfort voor uw ogen
  • De sportbril voor een succesvol potje golven
  • Een zonnebril op sterkte voor een gezellig dagje uit
  • Een fietsbril (kan ook op sterkte) voor een veilig rondje Westland
  • Een computerbril of een muziekbril voor jouw hobby

Kinderbrillen

Lezen, ipad kijken, computeren en buitenspelen, onze kinderen zijn voortdurend in beweging. En volgens het laatste nieuws is dit maar goed ook. Uit onderzoek is gebleken dat er steeds meer bijziendheid optreedt onder de jongeren o.m. door gebruik van  smartphones en tablets. Dit kan deels voorkomen worden door meer buiten te laten spelen en het kijken op de ipad of smartphone te beperken tot maximaal een half uur per dag.

Kent u de Bluegard brillenglazen van Zeiss al?  Doordat het blauwe licht van beeldschermen gefilterd wordt is dit rustgevend voor de ogen van uw kind en wordt de nachtrust verbeterd.

Dealer van o.a.: Vingino, RayBan, Oakley, Liu.Jo, Guess, Etnia Barcelona

Wat een feest om hier te mogen werken. Met mijn ruim 30 jaar ervaring én als echte vakidioot kan ik iedere klant de beste kijkoplossing garanderen. Draagt u al lenzen?

Sandra Romani, contactlensspecialist

Wij werken met: