Altijd de nieuwste generatie contactlenzen
Maak een afspraak

Specialist in contactlenzen

Onze gediplomeerde contactlensspecialisten helpen bij het kiezen van de juiste lenzen die passen bij de vorm van je ogen én jouw levensstijl. Dit kunnen enkelvoudige lenzen zijn voor veraf of multifocaal voor de combinatie veraf en lezen, van dagelijks gebruik tot nachtlens.  Wij adviseren een afspraak te maken voor het proberen van nieuwe contactlenzen of een controle van uw lenzen.

MYOPIE beheersing onder de aandacht

Door het digitale tijdperk (het gebruik van smartphones, gaming en social media) krijgen kinderen steeds vaker en eerder moeite met kijken in de verte. Ook de achteruitgang in de jaren daarna gaat sneller dan voorheen. Niet alleen worden kinderen hierdoor meer afhankelijk van bril en/of lenzen, ook kan het risico op oogaandoeningen op latere leeftijd toenemen. Dit is een wereldwijd probleem waar wij als oogspecialisten dagelijks actief mee bezig zijn en graag onder de aandacht willen brengen.

Heeft u twijfels over het zicht van uw kind(eren)? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak bij één van onze specialisten.

MAX Comfort en MAX Helderheid

Een rustig en helder zicht, de hele dag comfort en op alle afstanden scherp zien, wie wil dat nou niet? De 1Day Oasys Max is de ideale lens voor mensen met een actief en veelzijdig leven! En met de mooie dagen in het vooruitzicht goed te combineren met een mooie zonnebril (zonder sterkte) of om een dagje af te wisselen met uw gewone bril.

Om deze mooie lens onder de aandacht te brengen bieden wij in de maand mei nieuwe en heraanpassingen voor de 1DayOasys aan zonder extra kosten. Profiteer van dit tijdelijk voordeel en maak snel een afspraak bij één van onze lensspecialisten en geniet binnenkort ook van MAX comfort en MAX helderheid.

*informeer naar de voorwaarden bij van Daalen Optiek.

Lenzen voor veraf en lezen inéén en daglenzen

Met onze Multifocale lens ziet u veraf en dichtbij scherp. Dus ook zonder leesbril! Dat kan al een hele tijd met onze multifocale contactlenzen. Lang niet iedereen is op de hoogte van de multifocale lens, maar het heeft veel voordelen. Iets voor u?

Met onze daglenzen kunt u heel makkelijk afwisselen met uw bril. Handig voor tijdens het sporten, een avondje uit of tijdens uw werk. Wilt u ook beter zien zonder bril en niet te veel gedoe? Dan zijn daglenzen een goede optie. U behoudt uw eigen look en krijgt er een zeer goede gezichtsscherpte voor terug. Voor elk oog is er wel een contactlensoplossing.

Ervaar ultiem comfort

Het is voor veel mensen herkenbaar; meer licht nodig bij het lezen, of de armen die te kort worden om de kleine lettertjes nog scherp te stellen. Wij hebben voor u een perfecte oplossing; Daglenzen van Total1. 
Dailies Total1 zijn daglenzen. Je draagt gewoon een nieuw paar die elke dag worden weggegooid na gebruik. Het is een van de meest comfortabele en gezondste alternatieven om lenzen te dragen. Geen gedoe met lensonderhoud en ideaal voor zowel normaal dagelijks gebruik als sport, vakantie of voor personen met seizoensallergie of droge ogen.

Bij Van Daalen werken we met de nieuwste producten, de daglens van Total1 is leverbaar in verte sterktes maar zeker ook als multifocale lens. Ervaar nu ook het comfort en maak een vrijblijvende afspraak.  

 

Wij werken met:

Lenscare

Lenscare is het nieuwe, flexibele lenzen abonnement. 

Meer keuze vrijheid
Optimaal advies voor lenzen en vloeistof
Het service niveau wat bij uw leefstijl past
Flexibel & gemak
Prijsstelling op maat

Nachtlenzen voor goed zicht, dag én nacht!

Met onze Nachtlenzen heeft u overdag geen bril of lenzen meer nodig. U draagt de lens tijdens uw dagelijkse nachtrust. Onze DreamLite lenzen zijn dus lenzen die ’s nachts worden gedragen. Ze veranderen de vorm van het hoornvlies op een gecontroleerde wijze. Uw oog (hoornvlies) neemt een vorm aan, waardoor u overdag scherp ziet. Met DreamLite kiest u dus voor optimaal comfort. Dag én nacht!

"Ik ben al vele jaren een zeer tevreden klant van Van Daalen Optiek. Sinds 9 jaar heb ik nachtlenzen en het is fantastisch elke dag weer zo scherp te kunnen zien!"

Erna de Grood