Altijd de nieuwste generatie contactlenzen
Maak een afspraak

Specialist in contactlenzen

Onze gediplomeerde contactlensspecialisten helpen bij het kiezen van de juiste lenzen die passen bij de vorm van je ogen én jouw levensstijl. Dit kunnen enkelvoudige lenzen zijn voor veraf of multifocaal voor de combinatie veraf en lezen, van dagelijks gebruik tot nachtlens.  Wij adviseren een afspraak te maken voor het proberen van nieuwe contactlenzen of een controle van uw lenzen.

Ervaar ultiem comfort

Het is voor veel mensen herkenbaar; meer licht nodig bij het lezen, of de armen die te kort worden om de kleine lettertjes nog scherp te stellen. Wij hebben voor u een perfecte oplossing; Daglenzen van Total1. 
Dailies Total1 zijn daglenzen. Je draagt gewoon een nieuw paar die elke dag worden weggegooid na gebruik. Het is een van de meest comfortabele en gezondste alternatieven om lenzen te dragen. Geen gedoe met lensonderhoud en ideaal voor zowel normaal dagelijks gebruik als sport, vakantie of voor personen met seizoensallergie of droge ogen.

Bij Van Daalen werken we met de nieuwste producten, de daglens van Total1 is leverbaar in verte sterktes maar zeker ook als multifocale lens. Ervaar nu ook het comfort en maak een vrijblijvende afspraak.  

 

Lenscare

Lenscare is het nieuwe, flexibele lenzen abonnement. 

Meer keuze vrijheid
Optimaal advies voor lenzen en vloeistof
Het service niveau wat bij uw leefstijl past
Flexibel & gemak
Prijsstelling op maat

Nachtlenzen voor goed zicht, dag én nacht!

Met onze Nachtlenzen heeft u overdag geen bril of lenzen meer nodig. U draagt de lens tijdens uw dagelijkse nachtrust. Onze DreamLite lenzen zijn dus lenzen die ’s nachts worden gedragen. Ze veranderen de vorm van het hoornvlies op een gecontroleerde wijze. Uw oog (hoornvlies) neemt een vorm aan, waardoor u overdag scherp ziet. Met DreamLite kiest u dus voor optimaal comfort. Dag én nacht!

Lenzen voor veraf en lezen inéén en daglenzen

Met onze Multifocale lens ziet u veraf en dichtbij scherp. Dus ook zonder leesbril! Dat kan al een hele tijd met onze multifocale contactlenzen. Lang niet iedereen is op de hoogte van de multifocale lens, maar het heeft veel voordelen. Iets voor u?

Met onze daglenzen kunt u heel makkelijk afwisselen met uw bril. Handig voor tijdens het sporten, een avondje uit of tijdens uw werk. Wilt u ook beter zien zonder bril en niet te veel gedoe? Dan zijn daglenzen een goede optie. U behoudt uw eigen look en krijgt er een zeer goede gezichtsscherpte voor terug. Voor elk oog is er wel een contactlensoplossing.

Wij werken met:

Myopie-beheersing

Helaas is er geen permanent geneesmiddel voor bijziendheid bij kinderen. Wel kunnen onze specialisten een aantal behandelingen toepassen om de toename van de zogenoemde minsterkte af te remmen. Het vroegtijdig opsporen van afwijkingen bij kinderen is enorm belangrijk. Door op tijd te beginnen kan de progressie van bijziendheid tot wel 50% worden gereduceerd.
Wanneer u twijfelt over het zicht van uw kind neem dan even contact op met onze optometrist en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie kijk ook eens op www.ikkijkverder.nl 

"Goed zicht vergt deskundig advies en begeleiding, maar ook doorzettingsvermogen van jezelf"

Renate Wijers