Ruim 1000 verschillende zonnebrillen

De grootste collectie zonnebrillen

De grootste collectie zonnebrillen vindt u natuurlijk in onze experience store. In ‘De Waag’ showen wij graag onze zonnebrillen en nieuwste trends. Ook nu kan u een afspraak maken voor het passen van een zonnebril. Kom gerust langs!

OAKLEY. En de Oakley PRIZM technologie.
Oakley PRIZM is de benaming voor de technologie van contrast versterkende lenzen. In 2014 heeft Oakley de PRIZm lenzen voor het eerst gelanceerd na elke studies en ontwikkelingen. PRIZM is ontwikkeld om kleuren en contrasten te versterken zodat je meer details kan waarnemen. De glazen filteren de doffe kleuren en laten enkel de sterke kleuren door, waardoor je meer details kan waarnemen en betere diepte kan zien.

  • Geeft de sporter meer vertrouwen, in welke omgeving dan ook
  • Elke PRIZM lens is ontwikkeld voor een bepaalde sport, activiteit of omgeving
  • De brillen zijn zeer licht van gewicht en sterk van materiaal
  • De lenzen hebben de hoogste optische kwaliteit
  • Veel zonnebrillen zijn op sterkte verkrijgbaar (ook multifocaal)

Het doel van Oakley is de sporter meer vertrouwen te geven in welke omgeving dan ook.

Altijd de nieuwste trendy modellen

Naast het welbekende merk RayBan, waar we overigens altijd de nieuwste modellen van in huis hebben, presenteren wij u ook het sportieve merk Oakley. Voor veel fietsliefhebbers hét merk voor de beste pasvorm en kwaliteit van glazen. Er zijn verschillende kleuren en coatings, dus er zit altijd wel de juiste voor u bij. Daarmee fietst u met gemak een rondje Westland. 

Koningin van de Mode

Gabrielle 'Coco' Chanel richtte in 1913 een hoeden- en accessoireswinkel op, twee jaar later opende zij haar eerste couturehuis in Biaritz. Zij maakte plaats voor de meer comfortabele look, de garconne-look, dus geen korsetten meer. Ondertussen staat Karl Lagerfeld al weer 20 jaar aan het hoofd bij het Franse Modehuis. Naast schoenen, tassen en juwelen voert het modehuis ook de eyewear collectie. De comfortabele, luxe en functionele stijl is hier duidelijk terug te zien. Chanel gebruikt schitterende materialen, gecombineerd met de perfecte afwerking en voorzien van de authentieke details.

U vindt bij ons modieuze en trendsettende merken. 365 dagen per jaar presenteren wij u ruim 1000 verschillende zonnebrillen in alle prijsklassen, duidelijk op merk gepresenteerd. Van Daalen Optiek is exclusief dealer van: