Oogzorg 10-daagse. Zorg voor uw oog

Waarom een optometrisch onderzoek?

De ogen zijn van onschatbare waarde, het begint allemaal met de juiste zorg en aandacht. Heeft u last van slechter zicht, branderige ogen, onverklaarbare hoofdpijn of heeft u familie met oogaandoeningen? Dan is het tijd een optometrisch onderzoek te overwegen. Onze professionele optometristen staan klaar om u te helpen. Een optometrisch onderzoek kan vroegtijdig tekenen van oogaandoeningen detecteren en een solide basis bieden voor uw toekomstige ooggezondheid. Daarnaast is het aan te raden om regelmatig uw netvlies te laten controleren, wij hebben hiervoor de juiste apparatuur en kennis in huis!

Waarom kiezen voor Van Daalen Optiek?

  • De oogmeetruimte voor de optometrie is tegenwoordig op de begane grond en rolstoel toegankelijk.
  • Professioneel: Onze ervaren optometristen beschikken over de nieuwste technologieën en up-to-date kennis om uw ogen te onderzoeken.
  • Persoonlijke aandacht: We nemen ruim de tijd voor een uitgebreid onderzoek.
  • Scan van uw netvlies: Nu tijdelijk de OCT-scan voor € 50,00
  • Brede selectie: Ontdek onze uitgebreide collectie brillen en contactlenzen van de beste kwaliteit en de mooiste merken.

het oogonderzoek voor uw rijbewijskeuring

Indien het CBR vraagt om een specialistische oogkeuring door een oogarts, kunnen wij dat voor u verzorgen. De optometrist voert het oogonderzoek uit en de bevindingen worden beoordeeld door een oogarts. De kosten hiervoor bedragen € 114,00. Zie www.oogkeuring.nl voor meer informatie. 

We staan voor u klaar om u te ondersteunen bij deze belangrijke stap.

Maak een afspraak

De Oogzorg 10-daagse zijn van 9 t/m 19 oktober. Zorgt u ervoor dat u tijdig een afspraak maakt want de beschikbaarheid is beperkt.
Doe mee aan de Oogzorg 10-daagse en investeer in een heldere toekomst. Natuurlijk bent u het hele jaar rond welkom in onze optometrie praktijk.

* verplichte velden