Alles draait om beleving

Wij maken mooie tijden door, ons 50-jarig jubileum en de verhuizing naar het Wilhelminaplein. En nu worden we blij verrast door de nominatie voor de MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2018.

Van Daalen Optiek maakt mooie tijden door. Vorig jaar werd o.a. gevierd dat het familiebedrijf vijftig jaar bestaat. En verhuisde we naar het monumentale oude raadhuis aan het pas vernieuwde Wilhelminaplein. De nominatie voor de MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2018 is een welkome aanvulling op al deze ontwikkelingen. De jury maakt op 22 november de winnaar bekend tijdens de MKB Eindejaarsbijeenkomst.

Beleving
Wij hebben gelukkig voldoende in huis om de jury te imponeren. Vanuit de gedachte dat 'alles draait om beleving', willen wij meer zijn dan zomaar een 'brillenwinkel'. “Wij bieden u maatwerk, optimale oogzorg en actuele collecties van de populairste merken. Ons team bestaat uit specialisten met passie voor het vak: optometristen, orthoptisten en contactlensspecialisten. Daarnaast hebben we een kort lijntje met huisartsen, oogartsen en ziekenhuizen, zodat we de een compleet pakket aan oogzorg kunnen bieden."

Zeiss virtuele kijker
De maanden november en december trakteren wij u ook nog eens op een schitterende VR ONE Plus van Zeiss.

Bij aanschaf van een nieuwe bril met Zeiss brillenglazen ontvangt u de VR ONE Plus cadeau (exclusief smartphone). En op = op

Terug naar overzicht