Laagstaande zon

Je kent het wel, zo'n irritant, laagstaand zonnetje in de auto en je ziet bijna niets meer.... Met een Serengeti zonnebril gaat het een stuk beter. Serengeti is het merk op het gebied van prestaties, elegantie, bescherming en stijl!

Ontstaan in Florida in 1985, werd het merk Serengeti onmiddellijk gepositioneerd aan de bovenkant van de markt van de gepolariseerde zonnebrillen dankzij de unieke combinatie van de glaseigenschappen en de belangrijkste nieuwigheden.

Wat maakt Serengeti zo uniek? De combinatie van:

 • Fotochromatische kwaliteit
  De exclusieve fotochromatische lenzen van Serengeti passen zich automatisch aan bij veranderende lichtomstandigheden; ze worden donkerder bij fel zonlicht en blijven licht bij een bewolkte dag.
 • Bescherming tegen blauwe lichtstralen
  De gepatenteerde Spectral Control® filter van Serengeti zorgt voor kijkcomfort en helderheid bij elk weertype.
 • UV bescherming
  De Serengeti lenzen blokkeren 100% UV-B stralen en zeker 98,5% UV-A straling. Door de ontspiegellaag die aan de binnenzijde is aangebracht worden schittering en reflecties tegengegaan.
 • Chemisch geharde lenzen
  Deze lenzen zijn harder, schokbestendiger en duurzamer dan niet geharde lenzen.
 • Optimale geslepen lenzen
  Door deze bewerking bent u zeker van een helder zicht, zonder beeldvertekening. 
 • Gepolariseerde lenzen
  Een gepolariseerde Serengeti zonnebril regelt het gereflecteerde zonlicht, zodat er voor de ogen een rustig beeld ontstaat.

Serengeti is de beste in polarisatie. De polarisatiefilm is namelijk in de lens ingebouwd. Deze zit tussen 2 lagen glas, waardoor de film niet kan slijten of beschadigen. Door de gepolariseerde lenzen van Serengeti is dit de best beschermende zonnebril ooit. Juist dit is de reden waarom veel Serengeti-dragers hun merk – eenmaal gekozen – eeuwig trouw blijven. Een bijzonder loyale klantenkring dus! De nieuwe collectie ligt klaar om gepast te worden. Natuurlijk bij Van Daalen Optiek.

Terug naar overzicht