Trots op de nominatie van MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2018

Wat een kroon op alle inspanningen van de afgelopen periode, ons 50-jarig jubileum en onze verhuizing naar het Wilhelminaplein. Totaal verrast en bovenal ontzettend blij met de nominatie voor de MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2018. Op 22 november wordt in de grote kerk in Naaldwijk de winnaar bekend gemaakt. Samen met de twee andere genomineerde Worldstream en WPS gaan we een leuke en spannende periode tegemoet.

De afgelopen jaren hebben wij met grote passie naar de verhuizing naar het Wilhelminaplein toegewerkt. Wij zijn, samen met ons team, een vernieuwde weg ingeslagen waarbij wij de optiek en oogzorg nog beter tot z’n recht kunnen laten komen. In het oude Raadhuis ontmoeten historie, innovatie en ambacht elkaar. En prachtcombinatie wat de werksfeer binnen ons team stimuleert. Voor de klant biedt het eveneens een prettige omgeving.

Het woord ‘experience store’ is bewust gekozen. Samen met ons team, onze klanten en onze interne adviseurs hebben we gekeken naar de mogelijkheden binnen het monumentale pand. De originele trouwzaal is in ere gebleven en wordt nu gebruikt als kleine horecagelegenheid.”Ottica” is het Italiaanse woord voor optiek, en zo is meteen de link van koffiebar en optiek gelegd. De begane grond en een gedeelte van de eerste etage worden gebruikt voor de nieuwste collecties. De oogzorg vindt grotendeels plaats op de eerste etage, er is flink geïnvesteerd in het nieuwste apparatuur van o.a. Zeiss. Een aanwinst in technologie, zodat wij ook de eerstelijnszorg op kunnen vangen. Natuurlijk wordt er nauw samengewerkt met oogartsen en huisartsen.

Deze nominatie voelt als een enorme waardering op ons 50-jarig jubileum, de naam ‘Van Daalen’ is een gerenommeerde naam binnen de optiekbranche. Leveranciers en ook (buitenlandse) optiekcollega’s nemen graag een kijkje binnen ons bedrijf. Uniek, Blurring, stads en ondernemingsdrang zijn kreten die wij regelmatig te horen krijgen. Dat voelt goed en geeft ons vertrouwen in de toekomst.

En wat betreft deze nominatie: wij houden u op de hoogte via onze website en sociale media.

Terug naar overzicht